Een slim ingerichte bedrijfsbus voor evenementenaanbieders

Organiseer jij op professionele basis sporten, spellen of feesten? Dan vervoer je waarschijnlijk flink wat spullen door het hele land. Deze inrichtingselementen voor je bedrijfsbus kunnen je transport makkelijker en sneller maken.

Dakuitrusting

Vervoer je voor jouw events grote objecten, bijvoorbeeld outdoor uitrusting of kano’s? Bestel dan een hardtop met dragers die van stevige banden en sluitingen zijn voorzien. Dat houdt jouw materieel veilig tijdens het vervoer.

Modulaire opslagruimte

Laat je bedrijfsbus voorzien van slimme, inwisselbare kasten, rekken en laden. Zo krijg je meer opslagplek voor bijvoorbeeld apparatuur en spelmaterialen. Op een website als https://www.worksystem.be/bedrijfswageninrichting kies je zelf je modules uit.

Laadsledes

In één keer alle spullen voor het volgende event in- en uitladen? Een uitschuifbare slede heeft een capaciteit van honderden kilo’s en kan in één enkele beweging in en uit de wagen worden gehaald.

Alarminstallatie

Op een evenemententerrein is niet altijd betrouwbaar toezicht. Voorkom dat dieven jouw waardevolle apparatuur weghalen. Een modern alarmsysteem voor je bedrijfsbus voorkomt inbraak en pogingen daartoe.

Beschermende bekleding

Houd jij events met dure apparatuur, instrumenten en monitoren? Bescherm ze tegen krassen en breuken door je bedrijfsbus van binnen met flexibele kunststof te laten bekleden. Zelfs bij een aanrijding is jouw inventaris beschermd.