Grote evenementen en festivals in 2020

Dit jaar staat er weer veel op het programma. Er staat een uitgebreide festivalzomer voor de boeg. Het maakt daarbij weinig uit van wat voor muziek je houdt. Of je nu graag popmuziek hoort, trance, house, metal of R&B, er zijn altijd evenementen te vinden die erbij aansluiten. Sterker nog, er zijn meer dan genoeg festivals te vinden waar allerlei stijlen gecombineerd worden.

Ga voor de juiste uitrusting

Er kan tijdens een festival van alles gebeuren. Allerlei verschillende weersomstandigheden, optredens in de middag of tot diep in de nacht en kamperen. Zomaar een paar dingen die erbij horen, met nog vele anderen. Om het uiterste uit je festival ervaring te halen zul je daarom graag de juiste outfit en uitrusting mee willen nemen. Een paar goede Ecco Schoenen mogen bijvoorbeeld niet ontbreken. Zo zorg je ervoor dat je tegen alle soorten omstandigheden kan en het hele weekend plezier hebt van al je kleding.

De grootste festivals in de zomer

Op een aantal festivals mag Nederland zeker trots zijn. Deze trekken vaak bezoekers uit de hele wereld. Dit komt deels door de goede line-up die men ieder jaar weer weet neer te zetten. Maar soms is het karakter van een dergelijk evenement net zo belangrijk. Of is het juist een combinatie van beiden waardoor er zo enorm veel mensen op afkomen.

Pinkpop

Jaarlijkst wordt Pinkpop georganiseerd in het Limburgse Landgraaf. Tijdens de meeste edities van het festival is de line-up op zijn minst gezegd indrukwekkend. De organisatie slaagt er iedere keer weer in om een aantal van de grootste artiesten te boeken. Voor de komende editie staan onder andere Red Hot Chili Peppers, Post Malone en Guns N’ Roses op het programma. Het evenement duurt drie dagen.

Best Kept Secret Festival

Op dit festival komen 25000 bezoekers per dag af en het wordt gehouden in de Beekse Bergen. In de soorten artiesten die er komen zit zeer veel variatie. Op die manier kan ieder soort bezoeker dus wel iets terugvinden in de line-up dat hem of haar kan bekoren. De kosten voor een kaartje voor een dag zijn 84 euro en voor het hele weekend betaal je 169 euro. De vastgestelde data voor dit jaar zijn van 12 tot en met 14 juni.

Lowlands

Het festival Lowlands wordt jaarlijks georganiseerd in de plaats Biddinghuizen. Deze is gelegen in de provincie Flevoland. Het terrein waarop het festival wordt gehouden ligt naast een groot pretpark. Wat veel bezoekers trekt aan dit evenement is de veelzijdigheid ervan. Niet alleen worden er iedere keer weer grote artiesten geboekt, er zijn tal van andere dingen te beleven, Daarom valt vaak te horen dat de algehele festivalervaring is wat Lowlands zo bijzonder maakt.