Dansfeesten voor jongeren onder de 18 jaar

Naar een dansfeest gaan wanneer je nog geen 18 jaar bent, is vaak niet mogelijk. Eigenlijk alle grote festivals en dansfeesten hanteren een minimum leeftijd van 18 jaar. Er zijn een aantal organisatoren in Nederland die hier natuurlijk ruimte voor een nieuwe markt in zagen, en zijn gaan brainstormen. Daaruit zijn een aantal zeer leuke evenementen ontstaan, welke we je niet willen onthouden.

Scholierenparty

FOX Nightlife te Stadskanaal organiseert regelmatig de super vette Scholierenparty. FOX is sowieso een begrip binnen de uitgaanswereld, maar nu richten zij hun pijlen ook nog eens op de nieuwe generatie partygangers. De scholierenparty is één van de grootste en vetste party’s in de gehele regio. Er worden altijd de meest populaire en vetste artiesten geboekt, zodat de avond niet meer stuk kan.

Deze Scholierenparty’s zijn toegankelijk voor jongeren vanaf 12 jaar en tot en met 19 jaar, en duren van 21:00 tot 01:00. De entree bedraagt slechts €8,- en er wordt uiteraard geen alcohol geschonken. Voor de bezoeker vanaf 18 jaar geldt er een speciale toegang tot het zogeheten VIP deck. Hier worden wel alcoholische dranken geschonken, maar de jongere feestvierders zullen hier dus niet mee in aanraking komen.

Our Story – 15 Years Tomorrowland

Het grootschalige Belgische outdoor dance-evenement Tomorrowland, georganiseerd door party organisator van het eerst uur ID&T bestaat dit jaar 15 jaar. Ter ere van dit heugelijke feit hebben ze het evenement Our Story – 15 Years Tomorrowland georganiseerd. Dit spektakel komt ook naar Nederland, en niet in de minste periode. Tijdens het beroemde Amsterdam Dance Evente (ADE) wordt op donderdag 17 en vrijdag 18 oktober het Ziggo Dome ondergedompeld in een trip down memory lane van dit gigantische evenement, en het bijzondere hieraan is dat er geen verplichte minimumleeftijd is vastgesteld. Dit is dus het ideale event om als oude rot in de partyscene je kroost eens kennis te laten maken met de muziek van weleer, en de bijbehorende sfeer en entourage. Er is dan ook zeker niet bezuinigd op dj’s, want niemand minder dan onder andere Armin van Buuren, Steve Aoki, The Bloody Beetroots en Tiësto staan op het programma. Zij zorgen voor een ultieme Tomorrowland klassieker tijdens dit drie uur durende spektakel, waarbij zij worden ondersteund door niemand minder dan het Metropole Orkest!