FRIS

Wanneer je een tiener in huis hebt die erg van muziek en dansen houdt, zou het best een kunnen dat je kind het liefst al op zeer jonge (lees: te jonge) leeftijd naar een discotheek wil gaan om lekker te dansen en te genieten van de muziek. Helaas kleven er voor kinderen van deze leeftijd nog veel te veel risico’s aan een “normale” discotheek, maar daar heeft het FRIS concept iets op bedacht. Zij organiseren namelijk feestjes voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Dit doen zij door heel Nederland in de meest vette clubs, en met de beste artiesten en dj’s in de line-up. Op deze manier kunnen tieners op een veilige manier kennismaken met het mooie en gezellige uitgaansleven.

Uiteraard gebeurt alles op een veilige en verantwoorde manier, en staat de organisatie garant voor feesten zonder alcohol, zonder drugs, zonder energiedranken en mag er tevens niet gerookt worden. Hier komt dan ook de naam FRIS vandaan. Mocht er onverhoopt toch een verdenking zijn van drank- en/of drugsgebruik, dan zal de organisatie altijd contact opnemen met ouders en/of verzorgers van de betrokken partijen.

De evenementen van FRIS duren altijd van 19:30 tot 00:30, een schappelijke tijd dus voor tieners. De kaarten kosten in de voorverkoop €11,50 en aan de deur €14,00.